Sytse Buwalda, zondag 11 juni om 15.30 uur

sytse_buwalda

DUO VAN WERELDFORMAAT CONCERTEERT IN HUIZE VOORMEER

Op zondag 11 juni,aanvang 15.30 zal er in Huize Voormeer aan de Heideburen 97 te Heerenveen een uniek concert worden gegeven door countertenor Sytse Buwalda en clavecinist/pianist Vaughan Schlepp.Beide solisten genieten wereldwijd een enorme reputatie. Ze nemen het publiek tijdens hun concert in de fraaie Heerenveense state mee naar de wereld van de liefde, gezien door de ogen van componisten als Purcell, Giordani, Caccini, Mozart, Schumann en Gershwin.

Countertenor Sytse Buwalda is al meer dan 30 jaar een veelgevraagd solist op de wereldpodia:hij concerteerde onder andere in vrijwel alle Europese landen en Amerika.Hij maakte 130 cd’s en werd in 2012 voor zijn gehele oeuvre onderscheiden met de prestigieuze Premio de Honor Cubadisco.

Clavecinist/pianist Vauhgan Schlepp studeerde piano aan de Eastman School of Music te New York,waaraan hij zijn masterdegree behaalde met de hoogste onderscheiding: “Magna cum Laude”. Aansluitend studeerde Schlepp clavecimbel bij Gustav Leonhardt. Hij verzorgt concerten, lezingen en masterclasses over de gehele wereld en treedt als solist op met orkesten in Nederland, Australië en Amerika. Ook is hij vaak te horen in duoverband: zo trad hij naar voren met andere beroemdheden als Anner Bijlsma, Max van Egmond en Lucy van Dael.Het concertseizoen in Huize Voormeer krijgt met het recital van dit duo van wereldformaat een ongekend hoogtepunt. Reserveren kan via: voormeerklassiek@yahoo.com of via tel.nr. 0513 625668

 

 

Reacties zijn gesloten.