Zangers gezocht

VOORMEERS VOCAAL ENSEMBLE ZOEKT ZANGERS

Het projectkoor Voormeers Vocaal Ensemble zoekt gevorderde zangers,  om mee te werken aan ons jaarlijkse kertsconcert op zondag 21 dec 2016  0m 1600 uur. Er wordt verwacht dat u de muziek thuis instudeert en kent op de eerste repetitie. De 4  repetities  in de Rococozaal van Huize Voormeer, Heideburen 97 Heerenveen zijn gepland op 1  nov, 8 nov, 13 dec en 20 dec om 1300 uur.  Dit zal worden gedirigeerd   door de kundige en ervaren begeleiding van de zangeres/zangpedagoge Jose Jonkers. Zij studeerde af aan het Conservatorium in Amsterdam bij Max van Egmond en zong aanvankelijk veel barokmuziek in het ensemble Ars Musica met authentieke instrumenten. Zij gaf liedrecitals en zong sopraansolo’s in oratoria. Ook in het opera repertoire zong zij coloratuurrollen, zoals de Koningin van de Nacht. Zij richtte op en dirigeerde verschillende amateur kamerkoren in Noordholland en geeft dit jaar voor de 20ste keer een zangcursus in frankrijk. Zie http://www.zangcursusfrankrijk.nl/.

Wij beginnen met het Sanctus uit de St. Caecilia mis van Charles Gounod,Con Surge uit Oratoria de Noel van Saint-Saens, Chanson des trembleurs en de middeleeuwse carol Nowell sing we now, om tenslotte mee te werken aan het traditionele Kerstconcert in Huize Voormeer op zondag 21 dec. 2014 om 1600 uur.
De  kosten zijn 25 euro
Info en aanmelden  05136 25668 of voormeerklassiek@yahoo.com

 

 

1 reactie op “Zangers gezocht

  1. Hoeveel zangers zijn er nodig voor het concert met kerst? Ik heb wel belangstelling om een keer mee te doen kan thuis instuderen. Mijn stemsoort alt-mezzo. Wat zijn de kosten hieraan verbonden? Met Vr.gr. Co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *